Light Field Lab

QuietPrint™

Custom acoustic shapes create a spectacular feature wall while simultaneously removing unwanted noise along the corridor in their Silicon Valley headquarters.

Interior designer, Deb Longua-Zamero of DLZ | INTERIORS in collaboration with Client, Jeff Barnes, created a visual playground for Light Field Lab’s new San Jose office space, selecting Acoufelt to create custom acoustic Shapes for their spectacular corridor feature wall.

The refurbished headquarters of Silicon Valley’s shiniest Light Field Lab a venture capital backed tech company specializing in holographic technology, has been transformed into what the designer describe as “an innovative workplace environment, incorporating light, reflectivity, texture and depth perception”.

Related Projects

Panels and Screens

Pophouse

Wall

Waiting Room Install

Panels and Screens

Houston Waiting Room

Custom, Wall

Trinity College Install

Tiles and Shapes

Trinity Central

Custom, Wall

Acoufelt Ceiling Baffles Related Miami

Baffles

Related Group

Ceiling

Tiles

frog design

Ceiling